Delikatesse
B31EAA8C-0FA6-442E-9D67-1734B0183374.JPG
Velkommen til kunstnerens, Mag L Brammers, Art Mag'ic by Mag L, decoupage vintage univers.
 
En passioneret kunstner og  designer. Har studeret den sublime kunst 8 år i Italien, under supervision af en af italiens førende decoupage kunstner.
Inspireret først og fremmest af Italien, som har åbnet alle sluser til min uendelige kreative verden, og dermed skabt ro og frihed til at følge den fantastiske proces af at skabe med mine hænder, som er forlængelse af mit hjerte. Hvert fragment er en del af min historie, mine følelser, mine oplevelser... Jeg er decoupage. Decoupage er mit kommunikationsværktøj. Poesi uden ord. At miste mig selv og finde mig selv på samme tid. Min egen vibration bliver overført på mine værker ... Små papir-, serviet-, rispapirstykker, et efter et, bliver stille og roligt sat sammen, for efter ca en måned at blive transformeret til en fairytale, et eventyr fyldt med kærlighed og fantasi, og i samspil med smukke ord og tekster, . ... bl.a. på lærred, skifer, potter og forskellige former for æg...
 
 
Mine værker bliver bl.a. trykt på silke tørklæder...
 
 
...og som det seneste tiltag, bliver mine malerier anvendt som designs for tapet. Producent og sælger af disse tapeter, V1print i Ebeltoft, lancerer tapeterne på deres website www.v1print.dk  fra september 2018.
 
 
Mag Lurie Brammer
 
Art Mag'ic by Mag L
Tåningvej 35C
DK 8660 Skanderborg
 
FB: Mag L Art Mag'ic
IG: @maglbrammer
+45 2154 8030